Welkom in Eetcafe 't Dijkhuis

Laatste Dijkhuis (website)

Geopend van Woensdag t/m Zondag van 17:00 tot 22:00 uur 
Maandag en Dinsdag alleen geopend op afspraak voor gezelschappen.

Wij zijn gelegen aan de noordkant van Amsterdam aan het water van het Noord-Hollandskanaal, op 2 minuten rijafstand van de ringweg A10 afslag Volendam en 10 minuten vanaf het centraal station.
Het oude gedeelte is gebouwd rond 1890 en werd gebruikt als uitspanning, waar de paarden mochten uitrusten die werden gewisseld voor de toen nog bestaande paardentram.
 Het terras aan het water is vernieuwd en beschikt over 80 stoelen. Tevens zijn er loungebanken met nostalgische markiezen als overkapping geplaatst voor een drankje of snack. Borrelhapjes op het terras of op de loungebanken zijn de gehele dag te bestellen.
 
Ruime en gratis parkeergelegenheid en Wifi-netwerk zowel binnen als op het terras

Wij accepteren cash (geen 200-500 biljetten), pin, Maestro, Visa, Mastercard en American Express en VVV cadeaubonnen. Ook kunt u bij ons een diner cadeaubon kopen met daarop het bedrag dat u wenst uit te geven.

home-betaallogos

Meer dan een restaurant / eetcafé

In de warme en huislijke sfeer van het restaurant met zijn houten tafels, kunt u genieten van een heerlijk á la carte diner. Restaurant / Eetcafé ‘t Dijkhuis beschikt ook over een mooie, modern ingerichte serre van 110m2 die men voor diverse uiteenlopende doeleinden kan gebruiken, zoals uw bedrijfspresentatie, brainstormsessie, managementdiner, bedrijfsborrel of zelfs huwelijk. Een zeer mooie locatie voor deze diverse gelegenheden, met een prachtig uitzicht over de landerijen van Landsmeer en het Noord-Hollandskanaal.

1 2 3

Meer informatie

Wenst u nadere inlichtingen? Of wilt u direct reserveren voor een op maat verzorgde borrel/receptie, lunch,
diner of vergadering? Dat kan. Gebruik de knop ‘reserveer online’ of stuur een mail naar info@eetcafedijkhuis.nl en u krijgt per omgaande antwoord. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via: 020 - 40 313 86.